H e l l o!

I'm Lala Rahim. Blogger based in Malaysia. Just a girl who never stopped to appreciate the beauty above me.

View my complete profile


For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com


H e l l o!

I'm Lala Rahim. Blogger based in Malaysia. Just a girl who never stopped to appreciate the beauty above me.

View my complete profile

For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com

The word- I failed.

by - September 25, 2011


Semua orang sibuk dengan keputusan trial masing2. Sibuk nak check paper dia sendiri. Dan semakin kerap saya phollow dyorang untuk check paper,, semkain banyak pulak incorrect answers because of my careless mistake. Com on laa, just careless mistake. Soo shtoopeed. Actually, we're still didnt get the trial result yet. But i might think i fail. Entah lah, malas na fikir. SPM is around tha corner. You know what, i've done my best. Study hard phor trial but maybe im not study shematly. I dislike study group sebab kadang2 tuh kita tidak ikhlas dalam study group neyh. Sebab masing2 nak bersaing untuk berjaya dan untuk kepentingan diri sendiri. Semua selfish. Dapat soalan spot, sorok sana sorok sini. Kadang2 tuh ada somebody yang tanak kawan dia sendiri lebih dari dia sebab tuh dia diam macam ubi tadew isi. Hey come on lah orang yang typical this, apa salahnya share your knowledge wit yur fren, dua2 dapat benefit kan, both of you will have a colourful result. Kalau macam ney lah, i prefer study alone hardly and smartly daripada join tha group worst-work. Wasting time taw.

p/s: Hari tuh kan masa trial chemistry, saya datang dekat kat sumone, pastu saya tertengok apa dyorang baca, you know what one of them jeling kat saya pastu hiding tha spot question. Wat the phcuk, saya ta batak pun lah. Orang tertengok tahu!

About The Author

You May Also Like

2 comments