Posts

Showing posts from October, 2011

Insaf dah, nak SPM

Sijil Pelajaran Malaysia. 

\\The examination may kill you. So, do not be like a monkey and jumping around like there was nothing serious matter. I bet you will fall soon and crying over the result//

Haku dah sedar diri daa.. aku dah tanak buang masa. I want to be serious weyh. Mampus aku kalaw ta dapat result gempak macam parents aku harapkan. Enuff, log off twitter, facebook, blogging, phoning, messaging and whatever. Tie the stomach. Stay away from bed. Good luck phor you guys. Ingat wey, spm menentukan perjalanan hidup korang.

Got class on holiday

Image
Muke ketat when studying phor sejarah. Nak tahu? tiap2 hari aku study sejarah gila babi.
She's Madi. Malu2 pulak.
Oh korang.. sorry candid. hee, i just want to show tat my frens sgt rajin taw.
I dont know what's wrong with me. Yeah but this is me, pegi skool pakai selipar,seluar track with t-shirt gamba hantu. haha. Tapi cikgu ta mara pun laa.

Unappreciated and stupid people

Certain people dont know tha term of appreciate. These shtoopeed people are suitable to be thrown in tha garbage at tha backyard. Especially in love. Cari orang baru semata2 nak lupakan yang lama. What phor? Sometimes orang lama buat kita berasa terikat, terkongkong, terkurung. Certain people cari yang baru lepas tuh terus lupa yang lama, bila orang baru tuh dah blah, cari lagi yang baru. Tindakan yang sama untuk orang yang desperate dan bodoh. How wuld you're going to stop that? You're making tha biggest mistake ever. Reduce yur egoness, just admit that you're really cannot stop thinking tha best people that you had long time ago. Someday you will realise that the one you had left will neva be the same again, tha stupid one in your game and moving far away than you. Then, you will realise that you're regretted. The conclusion is, tha nice people that you had before was not stupid as you thought in your game but you were the foolest ever.

Sincerely, me.

Takkan menyerah kalah dalam SPM

Salam sejahtera.
Untuk semua calon2 SPM 2011, spend yur time to read this.

K guys, you know lah kan, i will be sitting phor tha creepy spm examination that was just around tha corner. Eventhough i've got the best trial result baru2 ney, i neva expect phor tha spm. Mana tahu dari A+ ke B. Mampus kau. No, i dont want. I wont do that cuz according to wat my teacha said, "You will get what you give" It means that kalau korang bagi jawapan yang lengkap dan tepat, you will get the full mark but if you give jawapan yang sakai2, ntah pape, tadew kena mengena dengan soalan of cuz you will get telur ayam. Taraa~
Tips 1:- Come on guys, dont be dumb stupid and lazy, stand up and open your eyes. SPM sekali seumur hidup weyh, sama ar macam mati, mati sekali seumur hidup dan sebaliknya. =.=' Masa tak menunggu, apa yang korang sedang buat sekarang? Miscellaneous aite. As phor me, i divide my time to study and blogging. Keep away your balak or awek ke tepi. Stop thinking about them PHOR …

Trial SPM 2011 result.

Image
Hello.
Im back with my trial result. Actually the latest posts *below* are just an automatic post. Hehe. I am too busy with studying. Now this is the real-live post. Keyh, this time i want to tell you about my trial result.
Jeng jeng jeng~


Semua subject naik tapi oh my god.. BM turunlah weyh.. :'( Only two marks. But i know tha mistake. I never repeat that shit. Markah BM dengan English sama jer aite. Haha.. So memang balance ar bahasa haku ney. Alhamdulillah... im quite satisfied dengan usaha ini. Korang cuba tengok sejarah. Markah naik sangat ketara. Lepas tuh tengok Chemistry and Biology. Tak sangka lah semua tuh. Alhamdulillah.. Mula2 takut jugak tengok result ney. 
The most important, korang nak tahu tak i've got 10th position in my class per 31 peoples. And Ive got 13th positions per 347 of Form5 students at my skool. Woww, syukur sangat2. Tapi... nak straight A's macam PMR last two years lah. I hope that i can make my parents proud of me. Seriously, saya belajar hanya…