H e l l o!

I'm Lala Rahim. Blogger based in Malaysia. Just a girl who never stopped to appreciate the beauty above me.

View my complete profile


For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com


H e l l o!

I'm Lala Rahim. Blogger based in Malaysia. Just a girl who never stopped to appreciate the beauty above me.

View my complete profile

For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com

Sijil Pelajaran Malaysia. 

\\ The examination may kill you. So, do not be like a monkey and jumping around like there was nothing serious matter. I bet you will fall soon and crying over the result //

Haku dah sedar diri daa.. aku dah tanak buang masa. I want to be serious weyh. Mampus aku kalaw ta dapat result gempak macam parents aku harapkan. Enuff, log off twitter, facebook, blogging, phoning, messaging and whatever. Tie the stomach. Stay away from bed. Good luck phor you guys. Ingat wey, spm menentukan perjalanan hidup korang.

Muke ketat when studying phor sejarah. Nak tahu? tiap2 hari aku study sejarah gila babi.

She's Madi. Malu2 pulak.

Oh korang.. sorry candid. hee, i just want to show tat my frens sgt rajin taw.

I dont know what's wrong with me. Yeah but this is me, pegi skool pakai selipar,seluar track with t-shirt gamba hantu. haha. Tapi cikgu ta mara pun laa.
Certain people dont know tha term of appreciate. These shtoopeed people are suitable to be thrown in tha garbage at tha backyard. Especially in love. Cari orang baru semata2 nak lupakan yang lama. What phor? Sometimes orang lama buat kita berasa terikat, terkongkong, terkurung. Certain people cari yang baru lepas tuh terus lupa yang lama, bila orang baru tuh dah blah, cari lagi yang baru. Tindakan yang sama untuk orang yang desperate dan bodoh. How wuld you're going to stop that? You're making tha biggest mistake ever. Reduce yur egoness, just admit that you're really cannot stop thinking tha best people that you had long time ago. Someday you will realise that the one you had left will neva be the same again, tha stupid one in your game and moving far away than you. Then, you will realise that you're regretted. The conclusion is, tha nice people that you had before was not stupid as you thought in your game but you were the foolest ever.

Sincerely, me.
Salam sejahtera.
Untuk semua calon2 SPM 2011, spend yur time to read this.

K guys, you know lah kan, i will be sitting phor tha creepy spm examination that was just around tha corner. Eventhough i've got the best trial result baru2 ney, i neva expect phor tha spm. Mana tahu dari A+ ke B. Mampus kau. No, i dont want. I wont do that cuz according to wat my teacha said, "You will get what you give" It means that kalau korang bagi jawapan yang lengkap dan tepat, you will get the full mark but if you give jawapan yang sakai2, ntah pape, tadew kena mengena dengan soalan of cuz you will get telur ayam. Taraa~

Tips 1:-
Come on guys, dont be dumb stupid and lazy, stand up and open your eyes. SPM sekali seumur hidup weyh, sama ar macam mati, mati sekali seumur hidup dan sebaliknya. =.=' Masa tak menunggu, apa yang korang sedang buat sekarang? Miscellaneous aite. As phor me, i divide my time to study and blogging. Keep away your balak or awek ke tepi. Stop thinking about them PHOR AWHILE. Its no use. Okay2, continue to my tips, now, im just doing a lot of practices, subject yang paling lemah diutamakan. Then i will mark by myself. If i got wrong, i will check the question and refer to the referens book. If i got wrong, it means that i havent master on that topic. Before that! while i was doing tha question, i will circle the question's number if i felt hesitated. Itulah apa yang haku buat selama neyh.
-You will get what you gave-

Tips 2:-
Anyone who failed//rasa shtoopeed in sejarah?? Samalah. I kinda hate sejarah. In trial i got 80% kan. Senang jer. Cewahh. Haha.. Macam ney, phor paper 1, you HAVE TO do alot of question on paper 1. Paper 2 no one know apa yang akan keluar dalam spm. First, check tha spot question, check trial spm untuk semua negeri based on 2011 taw not 1999. Tengok apa yang semua negeri target. Neva mind, i hav tha spot. Click this. Second, as phor me lah kan, i read the text book form4 and form5 sampai habis. Alaaa, macam baca novel ar. Dulu masa PMR haku buat macam tuh lah. Baca buku text, buat latihan dah lah malas, tapi mesti bagi faham dont be hangat2 tahi ayam lak. YOU HAVE TO UNDERSTAND HISTORY baru boleh jawab soalan essay. Mula dari sekarang taw. 
-Masa tak menunggu-

Tips 3:-
I neva force myself to study. After school, i had my lunch, changing my clothes then pray phor Zohor. Then, i will listen to radio xfm. I love indie music so much. Haha. Please please please DO NOT watch suck-television. It wasted yur time. Seriously, haku banyak kali macam tuh, tengok tv langsung ta study. During tha hot-day, dont read but practise phor math or addmaths. Cuaca panas kan. But if i got headache, i will lay on my bed and listening to tha radio. Itu jer lah kerja haku. Music, music, music! Sumtimes, you need to fill yur time by doing yur hobby. In tha evening at 6.00pm and after pray phor asar, i will do review about band, music or blog orang until 7.00pm. Jangan asyik belajar, belajar, belajar. It will create a stress hormone tahu tak.
-Fill your time with things you like-

Tips 4:-
Think positively. You can do it. Like maths, there's must be a solution phor any of tha question. The word that i held. I love math and addmath so much. Sometimes, my frens will ask me sum question yang dyorang ta faham. You have to teach yur fren BECAUSE mengajar lebih baik dari belajar. You will get double. Dan jangan sesekali kedekut ilmu dengan orang taw. Sharing is caring.
-There's must be a solution phor maths' questions-

Tips 5:-
Jangan over-confident. Tamow belajar lah apa kejadah ntah. I want to share my secret with you, i sleep at 9.00pm and wake up at 4.45am to study. Masa exam PMR, haku buat macam tulah selalu, did sum revision sebelum masuk ke dewan peperiksaan, so sangat bersedialah. My breakfast pulak, suka makan telur separuh masak wit a glass of full milk (dutchlady). Sebab apa, this meal lah yang buat otak berjalan, tats why i can answer rapidly, cewahh.. Tapi en, sebelum masuk ke dewan PMR, i will look at my boyfie's class..look at him.. hahaha. sakai lah. But now dah tadew daa... :P Itu semua kenangan manis masa PMR. Seronok sangat bila dapat result gempak macam tuh. Click here to return tha PMR memories. *Post lama.. masa dua tahun yang lepas*
-Get prepared-

Tips 6:-
I have only several tips to give to you sorry. I have no idea sebab selepas berusaha belajar bersungguh2, korang mesti tawakal dan berserah. Memang ta boleh nak kata apa, Yang paling penting mesti berdoa kepada Tuhan. Belajar sambil beramal banyak manfaatnya. Buatlah solat hajat, tiap2 malam Jumaat baca surah yasin, niat nak berjaya dalam SPM. Nak straight A's. Furthamo, phorgive yur enemy. Me too. I forgive them but i neva forget phor what they had done before. Macam tulah :( 
-Belajar dan beribadah mesti kena balance-

Thanks guys phor spending your time to read this. Pray always keyh. Dont give up if you neva try it. I want to take a precious opportunity to wish all of spm candidates on 2011 pass with a colourful result. Bye :'[ *I dont know why im so anxious*
Hello.
Im back with my trial result. Actually the latest posts *below* are just an automatic post. Hehe. I am too busy with studying. Now this is the real-live post. Keyh, this time i want to tell you about my trial result.
Jeng jeng jeng~


Semua subject naik tapi oh my god.. BM turunlah weyh.. :'( Only two marks. But i know tha mistake. I never repeat that shit. Markah BM dengan English sama jer aite. Haha.. So memang balance ar bahasa haku ney. Alhamdulillah... im quite satisfied dengan usaha ini. Korang cuba tengok sejarah. Markah naik sangat ketara. Lepas tuh tengok Chemistry and Biology. Tak sangka lah semua tuh. Alhamdulillah.. Mula2 takut jugak tengok result ney. 

The most important, korang nak tahu tak i've got 10th position in my class per 31 peoples. And Ive got 13th positions per 347 of Form5 students at my skool. Woww, syukur sangat2. Tapi... nak straight A's macam PMR last two years lah. I hope that i can make my parents proud of me. Seriously, saya belajar hanya untuk buat parents saya bangga. Kalau korang nak tau cita2 saya nak jadi penulis music review and pelakon jer sebenarnya since i was a small one tahu tak, tadew saper pun tahu. Tapi sebab my parents, i want to be a medical doctor. Thats wat my late grandfather gave me the last word. "Bakal jadi doktor...."

p/s: Untuk kawan2 yang dikenali, jangan pegi kepoh pulak kat makbapak aku pasal cita-cita aku tuh. Mampos kena marah.