H e l l o!

I'm Lala Rahim. Blogger based in Malaysia. Just a girl who never stopped to appreciate the beauty above me.

View my complete profile


For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com


H e l l o!

I'm Lala Rahim. Blogger based in Malaysia. Just a girl who never stopped to appreciate the beauty above me.

View my complete profile

For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com

Trial SPM 2011 result.

by - October 06, 2011
Hello.
Im back with my trial result. Actually the latest posts *below* are just an automatic post. Hehe. I am too busy with studying. Now this is the real-live post. Keyh, this time i want to tell you about my trial result.
Jeng jeng jeng~


Semua subject naik tapi oh my god.. BM turunlah weyh.. :'( Only two marks. But i know tha mistake. I never repeat that shit. Markah BM dengan English sama jer aite. Haha.. So memang balance ar bahasa haku ney. Alhamdulillah... im quite satisfied dengan usaha ini. Korang cuba tengok sejarah. Markah naik sangat ketara. Lepas tuh tengok Chemistry and Biology. Tak sangka lah semua tuh. Alhamdulillah.. Mula2 takut jugak tengok result ney. 

The most important, korang nak tahu tak i've got 10th position in my class per 31 peoples. And Ive got 13th positions per 347 of Form5 students at my skool. Woww, syukur sangat2. Tapi... nak straight A's macam PMR last two years lah. I hope that i can make my parents proud of me. Seriously, saya belajar hanya untuk buat parents saya bangga. Kalau korang nak tau cita2 saya nak jadi penulis music review and pelakon jer sebenarnya since i was a small one tahu tak, tadew saper pun tahu. Tapi sebab my parents, i want to be a medical doctor. Thats wat my late grandfather gave me the last word. "Bakal jadi doktor...."

p/s: Untuk kawan2 yang dikenali, jangan pegi kepoh pulak kat makbapak aku pasal cita-cita aku tuh. Mampos kena marah.

About The Author

You May Also Like

8 comments

  1. Salam kak,, wah!!! Hebatlah akak,, akak saya nak tanya tentang pelajaran nie,, mcm mana akak atur masa bljr akak?? Akak bljr brape kali dlm sehari,, subjek yg sya ambil sama mcm akak gak,,

    ReplyDelete
  2. hurm...alamak.
    soalan ney susah sikit nak jawab.
    hehe,, bukan ape, akak tadew tips brkesan lah.. nanti kalw akak free, akak kasi entry brkenaan pelajaran ney.

    ReplyDelete
  3. wahhh so genius la u ni , btw gudluck ok for this spm . make ur parent proud ok :)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete