H e l l o!

I'm Lala Rahim. Blogger based in Malaysia. Just a girl who never stopped to appreciate the beauty above me.

View my complete profile


For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com


H e l l o!

I'm Lala Rahim. Blogger based in Malaysia. Just a girl who never stopped to appreciate the beauty above me.

View my complete profile

For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com

Laungan merdeka sebanyak tujuh kali pada 30 Nov 2011 bertempat di SMK Rawang depan dewan peperiksaan. So aku pun melangkah keluar dengan penuh bergaya. Lagak memandang orang yang belum habis SPM. Hahah, jangan jealous babe budak2 pure science semua honeymoon esok dekat rumah. You can only glance at us.


This is my last picture wearing a uniform school. Aww :(

Tidur, Tengok TV, Twitter.
Semuanya bermula dengan huruf T :) Masa yang dinantikan sudah menjelma. Makan, minum, melantak, menonggeng.. Ikut suka korang lah kan. Yang aku tahu, i have a date with my boyfriend okay tomorrow.. Hehe. Sudah remaja lah baru bule serius kan dalam relationship. But i wont said that i am mature enuff. Nope, im still need to learn about the new life after school. Keyh the next day i have to work about a month. Okay im still asking myself, aku dah habis SPM kew?? biar betul. Hahah.. habis sekolah habis berkawan ar. Dah ta jumpa daa kawan2 sekolah lagi. I want to make a new life with my boyfriend, making a new friends and evaweeting new.. :D
Mari kita lihat ada apa.. masa ney tengah study addmath. 5 subject to go.. Cake and Netbook dan Handphone cikai! (Phone aku yang sony ericson tuh dah rosak ar..)

Meja makan yang dekat dapur tuh sudah menjadi meja study aku officially. Mak aku pun da bising, tapi lama-lama tuh macam biasa pulak.. Soo kalau makan dekat mana eh? Haha, the answer is ruang tamu lah. I am successfully dominate it all. =.="