H e l l o!

I'm Lala Rahim. Blogger based in Malaysia. Just a girl who never stopped to appreciate the beauty above me.

View my complete profile


For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com


H e l l o!

I'm Lala Rahim. Blogger based in Malaysia. Just a girl who never stopped to appreciate the beauty above me.

View my complete profile

For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com

Cara letak followers gadget.

by - January 27, 2012
Hello. Someone ask me how to put the follower gadget aite for the blogskin or classic template users. Its easy // Just follow the steps below:

First
Pergi dekat website ni. http://www.google.com/friendconnect Okay jangan close lagi tutorial ni. Korang click jer link tuh and it will appear on ze new tab.

Second
Bila dah bukak link google friend connect tuh click GET STARTED  Make sure korang dah login Blogger taw. Then it will appear like tis.. like tat.. 
Just click for enlarge and it will appear on ze the tab. Done? Sekarang korang akan nampak macam gambar di atas. But itu aku punya google friend connect lah. Pastu korang click blog korang. Opss sorry aku banyak blog sebab aku kan designer. Hahahha. 

Third.
Done click blog korang yang kat left-sidebar? Pastu dia akan keluar macam ni.
Click add the member gadget. Dah ke belumm?? Lambatnyee :P

Fourth.
Okay done.. Malas nak print screen lagi.. Hah, pepandai lah korang customize yea.. Nak colour itu, nak colour ini.. Lepas tuh next step click GENERATE CODE selepas siap customize then paste kan kat korang punya blog. Oh lagi satu, boleh adjust width dengan height dia sekali taw.

Terima kasih kepada orang yang bertanya tuh.. And for the others, if you still didnt understand this tutorial, just leave a comment. Kalau tak jadi, please seek for me instead of maki hamun aku. You can ask me for another tutorial, i will made it InsyaAllah.. I wont do tutorial if you didnt ask for it. 

About The Author

You May Also Like

0 comments