H E L L O !

My name is Lala. Lala Rahim. Born on August 29th, 1994. It has been 9 years in blogging based in Malaysia. I currently work as Assistant Producer at Bernama News Channel on astro502. Follow me:-

CLICK TO VIEW MY FULL PROFILE

For blogger paid review and event coverage kindly reach me at lalarahim@hotmail.com



H E L L O !

My name is Lala. Lala Rahim. Born on August 29th, 1994. It has been 9 years in blogging based in Malaysia. I currently work as Assistant Producer at Bernama News Channel on astro 502. Follow me:-

CLICK TO VIEW MY FULL PROFILE

For blogger paid review and event coverage kindly reach me at lalarahim@hotmail.com

Masalah blackberry.

by - January 26, 2012
Bila guna smartphone ni, duit mesti melambung. Ah damn! Harap-harap someone can help me to solve this problem. Mine:-

Model: Blackberry Curve 9360
Telco: Maxis BIS

Keyh.. aku dah memang subscribe bis every month. Bis Bonus RM20/day. Masalahnya kenapa eh dia still charge credit sampai 0.20$ tinggal. Hambek kau. Terkejut beruk aku check *122#. Maybe sebab application ke hape? Aduh.. then nak beralih arah ke celcom, bila baca review kat google celcom pun kadang-kadang problem jugak macam maxis. Bila nak guna digi hesitated lah pulak. Tak tahu laa which one. So aku memang selalu tak to up, top up RM5 then reduce into RM3 then into 2$. Celaka kau maxis~ Bukan sekali jea tapi dah berkali-kali. Ah, whatever will be aku tetap sayang babyberry aku. Ta mau guna yang lain. Function dia memang hebat, tahan lasak dan dicipta untuk perisik CIA America. Lololol.. Im not bother. Apa-apa pun nak buat macam mana ni?? Susah laa nak sms kawan2 yang tadew blackberry tuh. LOL *puihh* Nak call  orang lagi.

At last aku delete semua application except Ubersocial, Facebook, TextFreek, ScreenMunch.
Tak tahu apa masalah credit nie! Dah geram sangat.

About The Author

You May Also Like

1 comments

  1. kalau ade masalah lagi dgn bb tanye fahmie eah.^_^ @zulfahmiabidin kt twitter. ^_^

    ReplyDelete