H e l l o!

I'm Lala Rahim. Blogger based in Malaysia. Just a girl who never stopped to appreciate the beauty above me.

View my complete profile


For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com


H e l l o!

I'm Lala Rahim. Blogger based in Malaysia. Just a girl who never stopped to appreciate the beauty above me.

View my complete profile

For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com

No more school as hell.

by - January 04, 2012
Thats what i felt. Now i am 18 years old :3 So mestilah dah tak sekolah lagi. Grr.. Rindu tahu tak. Beg sekolah, pencil case, meja kerusi, papan putih, uniform school segala bagai. Memang nerd. I miss them badly. Dah dah kau tak payah nak berdrama pulak kat sini. Its enuff. Banyak sangat kenangan manis aite. Kenangan pahit ape ntah lagi banyak. But i am already satisfied masa zaman sekolah dulu. Ponteng sekolah, melepak, vandalism, gossiping, bergotong royong, lari sana lari sini. Semua enuff k, sekarang tunggu masa untuk ke universiti dan kemudian bekerja dan kemudian kahwin. What the hell kahwin?? haha. Itu plan yang terakhir. I want to remember the past kejap.


Skip class on 2010.
My classmate ajak ponteng sekejap sahaja. Actually kelas aku sebelah dengan class dengan class hujung2 taw and class aku pulak class yang pertama. Anggerik. Classmate ajak ponteng keluar ikut pintu belakang. So ktorang pun merangkak okay bukan berjalan nanti kantoi. Ah, memang kantoi dengan class hujung. Ada sorang mamat ni terus bising. "Aku ingat budak class bawah jer ponteng, rupa-rupanya budak2 class atas pun ponteng jugakk!!" Ah gawat ni. Aku gelak jer lah buat muka slumber, dah lah member aku tuh pengawas and kitorang perempuan pulak tuh. Hahah. -the memories.

Okay skip school pun ada. Lebih terer lagi aku sorang-sorang pulak tuh. Member aku pulak tunggu kat luar. Masa tuh form3. Oh lupa sumthing, alhamdulillah even masa form3 lah tahun paling teruk sebab masa tuh baru nak up nak hot but masa PMR I've got straight 8 A's. Kawan-kawan yang rajin belajar (biasalah kelas pertama) pun tak dapat straight A's. K, itu semua takdir. Sangat bersyukur kepada Allah :)

Masa form5 on 2011. Everything gonna be alright. Tapew, im okay. Nak lupakan perkara lama yang paling pahit. Seriously, masa 2011 adalah tahun yang aku salah ambil jalan. Not the right path. So on 2012, i stand up and shouted that I WON'T BE WRONG NOT AGAIN NOT ANYMORE !

Sincerely,
Lala.

About The Author

You May Also Like

2 comments