WELCOME, READERS!

I'm Lala. 8 years in blogging based in Malaysia. English writer. Bachelor's degree in Communication at UPM. Former Radio Presenter at PutraFM and Former Trainee at BERNAMA.

View my complete profile


For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com


WELCOME, READERS!

I'm Lala. 8 years in blogging based in Malaysia. Bachelor's degree in Communication at UPM. Former Radio Presenter at PutraFM and Former Trainee at BERNAMA.

View my complete profile

For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com

Alright, dah lama tak berceloteh dalam blog ni. Sebab malas. Nak menulis pun dah takde idea, ada story tapi sekadar berlegar di minda. Argh aku busy dengan kerja tah pape. Hanya di twitter sahaja lah aku meluangkan masa tweeting some random expression.

So let's talk about urmm.. love?

So this time I realize that I have to learn getting comfortable by being alone. It will empower me! Selama ini bukanlah tak boleh being alone, bukanlah hidup dikelilingi boyfriend ke hape. I didn't ask but they'd came muahaha. That's my power I guess so. Ish tak baik. In shaa Allah moga Allah tetapkan hati ini, cinta biarlah suci bersih dan mengikut aliran agama. Takmau lah cinta tak halal ni semua manalah kekal. Okay, sekarang dah masuk 2015 dan semakin banyak benda yang aku explore baik reality mahupun di cyber; social media. Aku scrolling lah banyak benda kat twitter dekat instagram diorang ni banyak betul showing off dan melampau-lampau ahahaha. Ada yang dah berkahwin, show off dia punya pasangan kemain, tahulah dah halal. Tapi kau tak perlu pun benda tu semua buat orang lain annoying doh dengan tindakan kau. Lepastu aku tengok lagi, relationship goals, make up goals, fashion goals kepala hotak dia hahaha. Haih, kaum wanita.. mohon jangan jadi murah sangat. At first aku sukalah tengok benda tu tapi bila fikir balik bila dok scroll asyik relationship goals tu je rasa wtf itu ke yang korang inginkan dalam hidup korang? Bahagiakah?


"Orang bahagia tak tunjuk dia bahagia." - Prof Dr. Muhaya


Dah jauh menyimpang. Tudung yang labuh dahulu kalanya semakin disingkatkan. Kalau boleh sampai nak nampak boobies and... booty too.

Back to Islam please?


Malaysian dan menjadi westernized dia. Mak ai, aku ingat 2015 semua orang berubah ke arah keinsafan tapi, takde pun? Atau aku yang tak nampak?


Lol. Semakin jauh lagi menyimpang. Aku kan nak cerita pasal love ahahhahaa.


Okay okay. itu semua mukadimah je dulu.
Well, if people asked me who is in my heart. My heart will whisper it's him I love. Yes jauh di sudut hati sebenarnya ruang di dalam hati ini tak pernah pun berubah. Tak tahulah sampai bila. Selalu aku berdoa untuk Allah tetapkan hati aku. No, dia taktahu. Tapi aku rasa dia tahu sebab selalu jugak aku kata rindu pada dia. Cuma sekarang, aku kurangkan. Bukan takat mengurangkan tapi aku membuang perasaan itu semua. Jihad melawan nafsu. Memang aku sayangkan dia, tapi aku biarkan dia hidup dengan tenangnya tanpa dia mengetahui bahawa aku sayangkan dia, seikhlas hati. Walaupun perangai dia macam haprak je, Akhirnya aku stop caring pasal dia, layan dia pun cuma sekadar. Kalau dia contact aku, barulah aku reply. Kalau tidak, takdenya. Biar dia sendiri yang datang, if he is meant to be with me. Cinta aku mahal okay, dan aku percaya pada jodoh yang telah ditetapkan oleh Allah. Apa yang Allah takdirkan, baik-baik belaka.


So macam tu jelah cerita aku. I'm still weird and single. Mencari kebahagiaan yang berkekalan. Kebahagiaan yang datang dari kemanisan iman. Bila hati ini dah terpaut sesungguhnya pada Allah.



I don't meet you by accident, ok?

When thinking about life, remember this: no amount of guilt can change the past, and no amount of anxiety can change the future. Why are we so disappointed? Allah had warned us that this dunya haven’t been made for us.
My past third semester is kinda, suck.
I think so.
Because I feel so.


Lemme introduce myself back to you. People just call me Lala. Hi, I'm 21 in this year. I'm a degree student of Communication (Major in Journalism) in University of Putra, Malaysia (UPM) at Serdang. Nothing special in me, I cant describe myself through writing. That's all you need to know. Oh yah, I want to be a news reporter or a host and interested to be a Dj Radio.
I feel like a little bit loser and slow person. I thought that I could make it, I mean to study hard, be like a real life university student but things changed. Everything came near me had ruin my life - as a student. The assignments, the group members. Mistakenly chose. So me and my friend got a never-ending problem with the other group members. I kinda pissed at this one girl, I don't know what's her problem but obviously she hate my friend and hate me because I be friend with the one she hated. Bullshit. I'm not that choosy. I can be friend with anyone that I liked and nobody will stop me. 
So I took 18 credits for the third semester. 6 subjects; English, Changes and Communication, Research in Communication, News writing techniques, Media technology and Society, and Basic Photography. Seriously, I admit that I suck in taking pictures. I'm not interested with photography. Waving white flag.






For the final exam, I can do it all except for the subject of Media technology and society. The questions are fools. So blamed the question provider!


My assignments drag me into the never-ending photo-shoots, video shooting and camera which I certainly fed up to see the DSLR. Yup, I bought a dslr camera - Nikon D60. Someone said that I certainly don't suit the camera.


To release my stress, I did hang out with my friends, having a real fun. I also admit that this semester I did hangout every weeks ahha. Seriously, wasted!! Wasted time and wasted money when you hang out with a wrong friend. I got ditched but I already leave them. I don't lose anything by leaving friends like that. Okay actually I don't  want to story about what had happened with my friendship problem. I don't to be friend with hypocrites. Thats all. I am moving on!



What else you want to know about my third semester? hurmm.. I hope I'm doing well for the next killer semester! I will have an audition for DJ Radio at Putra.fm. Oh please, do it well dear self. Please remove every negative thoughts and be hardworking!