Posts

Showing posts from February, 2015

My fourth semester

Image
On previous entry, I had publish about my room's look. I didn't do video room tour sorry. So now I'm gonna share about the first week of my fourth semester. Oh before that, let me introduce myself for those who first time visiting my blog. I'm a degree student who pursue study in Universiti Putra Malaysia, taking course of Communication (Major in Journalism).



Yesterday I wear the best outfit! Hehe. I am so much in love with this hijab style and jubah. By the way, I where can find tudung bawal bidang 60 yang tak jarang aaand affordable?? Please help me :( Tudung ni pun kawan yang hadiahkan.
On the first day of fourth sem, I came a bit late to class, for twice. hehe. So I have to sit in front grr. Besides, me and my roommate have been entered the wrong class due to the wrong schedule. Ni semua sebab dia tak tengok jadual betul2 ciss. Twice!




This semester is very verryy tough because I take 3 killer subjects. I dont think that I can make it nonetheless, in shaa Allah. I hav…

My room at college

Image
Hi. The new semester will start on 23rd of February but I've been back to UPM the day before. I didnt show you how's my room's look on the last semester so yahh, this is how I lived. Haha. Rooms in college Serumpun is a bit small for 4 persons but if you know how to arrange the furniture and always keep your room neat, it will not be a problem.






My roommate and I love PINK !









Copycat detected? #LOL #Bestseller

Image
"It's okay to fall in love again but next time, bring Allah with you." - Sederhana Indah
Okay I kinda love this amazing speech given by my tumblr-buddy, Sederhana Indah. Tahun lepas dia tulis dekat blog tumblr dia. So this is his LINK but unfortunately dia dah delete permanently tumblr dia atas sebab-sebab tersendiri. But still, I got the reblogged from others. Search dekat google ayat ni betul-betul sebijik. Banyak gila keluar, famous ayat ni.





See the pictures above? Nampaklah kan credit dia via Sederhana Indah and the date of reblogged. Lepastu ternampaklah satu retweet by my friend on twitter, here 


Wtf?  Macam sama je ayat dia. Lebih kurang. Kenapa tweethandle tu, Tinta Hamba credit pada Diagnosis2 dan Dr. Anwar Fazal. This make me so interested to dig the issue by detail. Taktahulah speech by Sederhana Indah tu memang umum ke tak sebab semua orang can think and create it by their mind kan. Diagnosis tu ape benda? So my friend told me itu buku, bestseller pulak tu!! …

Sebab kenapa kita masih bertahan

Sebab sayang ..
Sebab sayang ..
Sebab sayang ..
Sebab sayang ...

Basically, apa yang kuat dalam diri kita adalah, hati kita. Sebab masih sayang. Mudah cair sangat. Sebab sayang. Dah banyak benda yang menghalang hubungan itu, dah nampak depan mata tapi sebabkan "masih sayang" itulah kita jadi bodoh i guess. Kita percaya apa yang kita rasa nak percaya. Sebenarnya dalam bab ni, tak boleh ikut kata hati sangat. Akal pun tak boleh diikutkan. Instinct pun tak selalunya tepat. Apa yang perlu kita buat adalah, Tawakkal. Kira masih bertahan tu usaha kitalah. Tapi cuba fikir sampai bila kita perlu tutup sebelah mata dan tipu hati kita sendiri. At the end, kita yang pujuk hati kita sendiri bukan dia. So kita ni tergolong dalam golongan yang, urmm diperbodohkan.

Sebab sayang ..


Kita hanya fikirkan kepentingan hati kita sendiri, bukan masa depan kita.
Taknak ke masa depan kita cerah?


Ayuh, buka mata luas-luas!
Dah lah.. lupakan semua.

Korean Triplet Babies: Manse, Minguk and Daehan

Image
I'm spending my time by watching a Korean triplet babies. They are so cute and I really wish to those triplet babies. Let's introduce them, Manse, Minguk and Daehan. All boys hehe. For me Daehan act behave and mature than his other siblings. Minguk is a very naughty and Manse is natural haha. Someday, if I married, I want all my children is male haha. Then, I will be the only one queen in my house bhahaha what a dream.

So I watch their episodes on Youtube. The return of Superman. You can search it on youtube channel of KBS world. It included all their episodes with english subtitles.


You can watch their enchanting dance here: www.youtube.com/watch?v=ssdocMW3zxg



I kind of adore when a boy wearing jeans haha. They look so handsome-cute. Muahh muah muaahh.. Drunk in love when I see those triplets

Foolish Game, Again

I can see my partner/spouse everytime when I look at the mirror. I see myself. And I see.. him. As my destiny. I'm sorry Im such a fool dalam mencari cinta yang dusta sedangkan aku tahu sendiri jodoh telah ditetapkan. Tapi aku? Aku tetap cari cinta yang sakit lagi menyakitkan hati aku. Aku rasa tertipu sangat. Again. Sangat mengecewakan.

Jadi apa yang aku buat sekarang dan masa dahulunya kemungkinan sama dengan apa yang si dia lakukan juga. Kalau jahat aku, jahat lah dia.


I'm sorry that I'm not good enough for you.


I'm sorry to love another man, seeking love inside him, giving him my heart but he is just like don't even care for me. I'm such a jerk. So it was like today he give me a compliment and tomorrow he's flirting with another girls. Yeah.. thank you for doing this to me. I deserve it.

Because to be a foolish person like me is such a mainstream.
I did everything. I persuaded myself to be calm. I enjoying my emotion alot.

Asyik-asyik aku je jaga hati di…