WELCOME, READERS!

I'm Lala. 8 years in blogging based in Malaysia. English writer. Bachelor's degree in Communication at Universiti Putra Malaysia. Former Radio Presenter at PutraFM and Former Journalist Trainee at BERNAMA. I currently work as Assistant Producer at Bernama News Channel (astro ch 502).

View my complete profile


For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com


WELCOME, READERS!

I'm Lala. 8 years in blogging based in Malaysia. English writer. Bachelor's degree in Communication at Universiti Putra Malaysia. Former Radio Presenter at PutraFM and Former Journalist Trainee at BERNAMA. I currently work as Assistant Producer at Bernama News Channel (astro ch 502).

View my complete profile

For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com

Sebab kenapa kita masih bertahan

by - February 16, 2015
Sebab sayang ..
Sebab sayang ..
Sebab sayang ..
Sebab sayang ...

Basically, apa yang kuat dalam diri kita adalah, hati kita. Sebab masih sayang. Mudah cair sangat. Sebab sayang. Dah banyak benda yang menghalang hubungan itu, dah nampak depan mata tapi sebabkan "masih sayang" itulah kita jadi bodoh i guess. Kita percaya apa yang kita rasa nak percaya. Sebenarnya dalam bab ni, tak boleh ikut kata hati sangat. Akal pun tak boleh diikutkan. Instinct pun tak selalunya tepat. Apa yang perlu kita buat adalah, Tawakkal. Kira masih bertahan tu usaha kitalah. Tapi cuba fikir sampai bila kita perlu tutup sebelah mata dan tipu hati kita sendiri. At the end, kita yang pujuk hati kita sendiri bukan dia. So kita ni tergolong dalam golongan yang, urmm diperbodohkan.

Sebab sayang ..


Kita hanya fikirkan kepentingan hati kita sendiri, bukan masa depan kita.
Taknak ke masa depan kita cerah?


Ayuh, buka mata luas-luas!
Dah lah.. lupakan semua.

About The Author

Malaysia Blogger. Assistant Producer at Bernama News Channel. Bachelor's Degree holder in Communication, Universiti Putra Malaysia.

You May Also Like

0 comments