WELCOME, READERS!

I'm Lala. 8 years in blogging based in Malaysia. English writer. Bachelor's degree in Communication at Universiti Putra Malaysia. Former Radio Presenter at PutraFM and Former Journalist Trainee at BERNAMA. I currently work as Assistant Producer at Bernama News Channel (astro ch 502).

View my complete profile


For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com


WELCOME, READERS!

I'm Lala. 8 years in blogging based in Malaysia. English writer. Bachelor's degree in Communication at Universiti Putra Malaysia. Former Radio Presenter at PutraFM and Former Journalist Trainee at BERNAMA. I currently work as Assistant Producer at Bernama News Channel (astro ch 502).

View my complete profile

For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com

My second time of blood donation

by - March 22, 2015
Happy Sunday everybody! Happy a lazy Sunday to the lazy person like me. So masa subuh tadi terbangun a bit late la sebab tu hari ini will be my unfortunate day sebab, lambat subuh. Tak punctual lah aku. Dah la bangun subuh lambat lepas tu tertidur after Subuh pulak tu. Jadahnya bila plan taknak tidur lepas subuh tapi tertidur jugak. So..this is me. Suck. Then at 10.20am dad sent me to UPM and he waited for me doing a blood donation.

This is my second blood donation after 2 years. At first the injection was on my left arm. I was being "mengada-ngada" lah jugak masa tu. Keep complaining. Sakit lah nurse, tak selesa lah nurse. Ehhe.. that's just me. Lepastu after few minutes taking blood, and suddenly the nurse having a difficulty. My blood is clotting so fast. They were checking if there's any problem with my blood. It is so painful when she keeps touching the very thick needle that is still left under my skin. After that, the nurse said that I have to switch to the right arm pulak. Ah pulak dah till both of my hands need to take the blood. But, dah buat at the right arm tapi tak menjadi. The blood doesnt flow and my arm is easily get swollen. Terus tanggalkan balik jarum. Orang lain semua sebelah tangan, aku je kena dua-dua. Habis darah aku. So right now, I am suffering the pain due to the thick needle and dizziness. Wish me fine!!




And that moment semua berpasang-pasangan lelaki perempuan wakaka. Shit ar aku kena baring sebelah lelaki. My dad at first dia teman aku tau lepas tu dia lari lepak cafe serumpun minum-minum dulu lepastu dia cakap tunggu kat kereta. Eleh..sebenarnya daddy takutkan darah wakaka.


Finally, they gave me these. Thank you yeayy. 100 plus drink also. Got 3 merits babe and a certificate. So I hope lepas ni I'll be consistent in doing the blood donation. So bila tadi they are having difficulty in taking my blood apakah selama ini darah yang mengalir dalam badan aku darah yang tak elok? wakaka.. yeayy dapat darah baru huu.

About The Author

23 years old writer. Asst Producer Nine-11. 8 years in blogging based in Malaysia. Bachelor's degree in Mass Communication. Former DJ Radio and Journalist.

You May Also Like

2 comments

  1. kalau saya jadi lelaki yang sebelah dilla...mesti darah mengepam laju sebab berdebar-debar perempuan cantik duk kat sebelah.

    this is why i hate derma darah kat tempat terbuka. saya pernah pura-pura tidur sebab malu perempuan duk sebelah. argh! lepas tu i decide no more derma darah kat tempat terbuka. derma pi hospital ke klinik ke atau tempat yang tertutup.

    dan ya, tentang ada perempuan kat sebelah tu, habis derma terus cabut lari dan tak sempat ambil makanan percuma. damn sampai hari ni kempunan hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha okay your story is so funny! Nampak lah sangat berdebar-debar dgn perempuan ni ahha. Tapi tulah tempat terbuka cuma diadakan dalam dewan so tak ramai orang hehe. Agak segan lah jugak baring sebelah lelaki.

      Delete