WELCOME, READERS!

I'm Lala. 8 years in blogging based in Malaysia. English writer. Bachelor's degree in Communication at Universiti Putra Malaysia. Former Radio Presenter at PutraFM and Former Journalist Trainee at BERNAMA. I currently work as Assistant Producer at Bernama News Channel (astro ch 502).

View my complete profile


For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com


WELCOME, READERS!

I'm Lala. 8 years in blogging based in Malaysia. English writer. Bachelor's degree in Communication at Universiti Putra Malaysia. Former Radio Presenter at PutraFM and Former Journalist Trainee at BERNAMA. I currently work as Assistant Producer at Bernama News Channel (astro ch 502).

View my complete profile

For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com

Zoura Pretty Fingers Services - Pelamin Deco

by - September 27, 2016
Hi semua! Okay kali ni aku nak buat survey pasal servis decoration untuk majlis-majlis seperti perkahwinan, pertunangan dan aqiqah. And, terjumpa satu laman web yang menyediakan pelbagai servis yang menyediakan pakej yang berpatutan harganya. Dekorasi dia pun cantik-cantik.

Okay servis yang aku cakap ni ialah Zoura Pretty Fingers Services dimana korang boleh check dia punya laman web dekat sini www.zouraprettyfingers.com
Website dia friendly user macam blog based punya and semua pakej yang korang nak tengok dan contoh-contoh gambar boleh visit dekat dia punya laman web situ. Selain mengambil tempahan, website dia ada jugak sediakan Tips merancang majlis (click)








Servis yang diberikan antaranya:-

  • Deco dais, deco tray, 
  • Make up service, 
  • Photobooth, 
  • Candybooth, 
  • Rental pelamin items, 
  • Buaian berendoi

Pakej Hantaran Dulang - Guna bunga segar


Anyway, as per our teleconversation between me and Zoura,,



Apa kelebihan kalau ambil tempahan dekat Zoura Pretty Fingers (ZPF)

Caj harga yang berpatutan. Tema dekorasi yang trendy, simple dan elegant. Tiada caj tersembunyi. Ambil tempahan hingga ke Negeri Sembilan dan Melaka. ZPF juga pernah dapat slot dalam Majalah Pesona Pengantin dan Harian Metro. Pilihan deco yang terkini dan barangan berkualiti. Easy and friendly consultation. So now ada special promo untuk B2B dapat free deco tray @ fresh hand-bouquet. Syaratnya, share & win post ZPF di IG & FB. Pemenang akan dikira bilangan share terbanyak dan reason yang paling best kenapa mesti ambil pakej di ZPF. 
Ready dah boleh join contest ni kalau nak dapat hadiah!



Cara nak hubungi

Fb : zoura pretty fingers services
ig : zoura pretty fingers
email : zoura.event@zouraprettyfingers.com
web : www.zouraprettyfingers.com
tel : 012-3612692 (zoura)
Location : Putrajaya & Cheras, KL

About The Author

23 years old writer. Asst Producer Nine-11. 8 years in blogging based in Malaysia. Bachelor's degree in Mass Communication. Former DJ Radio and Journalist.

You May Also Like

2 comments