H e l l o!

I'm Lala Rahim. Blogger based in Malaysia. Just a girl who never stopped to appreciate the beauty above me.

View my complete profile


For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com


H e l l o!

I'm Lala Rahim. Blogger based in Malaysia. Just a girl who never stopped to appreciate the beauty above me.

View my complete profile

For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com

Weekend: Finishing Report and Log Book of Internship

by - January 22, 2017
Pulun buat report dan siapkan buku log yang selama 20 minggu untuk internship, omg I am almost screwed masa nak buat buku log ni sebab banyak sangat tunda patut sehari atau seminggu catat lah kan, dengan tak ada signature dari supervisor lagi alahai 



Bangun pagi terus menggelabah siapkan buku log terlebih dahulu. 

Akhirnya dapat juga siapkan malam satgi nak buat report pulak. Well I got 2 reports to get done for internship. Semua sebab lecturer punya pasal out of sudden my friend told me that "Weh Lala lecturer suruh submit buku log dengan report hantar hari rabu ni..." What the image



What's up weekend is my new personal entry which telling about what I do in weekend. So lemme introduce you my first story in what's up weekend. Acah acah macam realiti show tapi dalam bentuk blogging hehe.

About The Author

Malaysia Blogger. Assistant Producer at Bernama News Channel. Bachelor's Degree holder in Communication, Universiti Putra Malaysia.

You May Also Like

6 comments

  1. hahaha bahaya tunda tunda buku log lala.
    apis pernah sengaja tunda dua minggu. sekali masa nak tulis balik tu semua dah tak ingat apa yang apis buat selama dua minggu tu.

    and report pon sepatutnya dah start buat slow slow. tapi apis tak buat langsung. sekali tiba tiba lecturer nak buat lawatan kat tempat intern and nak tengok report dah siap 40%, menggelupur siapkan report.

    haha btw, good luck siapkan report XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. buku log dah siap, tinggal report je omg!

      Delete
  2. haha, i used to be in that situation... dah la intern kt hospital, busy gn mjlis raya la, dgn nk lec nk dtg la... gelabah duk belek semua sop kat lab hospital tu... tp seronok tau... Anyway this is my experience durig Internship... http://mrparanoidwords.blogspot.my/2014/08/industrial-training-at-pathology-unit.html...

    ReplyDelete