Posts

Showing posts from February, 2017

A Mexican Culinary Adventure at Fresca Mexican Kitchen & Bar

Image
I've been invited to have a food tasting at Fresca which serving Mexican cuisine at The Garden Mall in Kuala Lumpur. Since the opened the restaurant, hundreds of thousand of Malaysians and expatriate families living there have been able to enjoy first hand the unique and wide-ranging flavours of Mexican cuisine.
The kitchen offers universally-loved Tex-Mex favourites such as fajitas, quesadillas and burritos as well as the more traditional Mexican dishes including a variety of Tacos, Ceviches (raw fishs cured in fresh lime), Molotes (Mexican empanadas like curry puff) and Carne Asada (steak).
There is emphasis on quality of food and only the freshest ingredients are used. Fresca's salsas are made fres daily (pico de gallo, guacamole, chile con queso, chile con carne) and its corn tortillas are made from scratch and hand-pressed the traditional way using cast iron presses.

They are using authentic flavours - impoted mexican chillis such as ancho, pasilla, poblano, guajillo, ch…

Helipad, Heli Lounge Bar KL

Image
Helipad tu apa? Helipad tu suatu area landasan pendaratan untuk helikopter! Tapi dalam entry ini, aku nak perkenalkan sikit tentang helipad dekat Heli Lounge Bar KL. So tempat inilah yang best kalau korang mahu menikmati pemandangan Kuala Lumpur. An unbroken view of the whole city of Kuala Lumpur! This is it, the Heli Lounge Bar.

Lokasi: Tingkat 34, Menara KH, Jalan Sultan Ismail, Kuala Lumpur.


Cara nak pergi ke Heli Lounge Bar Aku pergi sana naik public transport sebab lebih mudah dan aku sendiri taktahu nak parking dekat mana. So aku recommend kalau nak pergi sana ambil monorail ke Jalan Bukit Raja Chulan. Lepastu korang turun tangga je jalan dalam 20 langkah dah nampak Menara KH. Okay masuk dalam tu dan ambil lif naik tingkat 34, yang paling atas sekali hahahha. Tapi lif dia bergerak laju, tak lambat pun.






Cara untuk masuk Bersyarat. Nak naik ke atas helipad tu bukannya datang lenggang-lenggang terus boleh naik, tak, korang perlu beli minuman terlebih dahulu dekat bar dia. Ok aku l…

PHB lancar Kempen Menabung Sambil Melabur tingkat kesedaran mengenai Amanah Hartanah Bumiputera

Image
Pelaburan Hartanah Berhad (PHB) telah melancarkan "Kempen Menabung Sambil Melabur" untuk meningkatkan kesedaran awam mengenai Amanah Hartanah Bumiputera (AHB) sebagai salah satu platform simpanan dan pelaburan terutamanya dalam kalangan pelajar selain daripada membantu pelajar kurang berkemampuan mendapat akses kepada dana pelaburan AHB.

200 orang pelajar daripada 4 buah sekolah hadir untuk mengambil bahagian dalam acara Tangungjawab Sosial Korporat (CSR) semalam. Sekolah-sekolah yang dijemput ialah Sekolah Menengah Kebangsaan Lembah Subang, Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Rinching, Sekolah Menengah Kebangsaan Jalan Reko dan Sekolah Menengah Kebangsaan Gombak Setia.

Sebagai permulaan bagi kempen ini, PHB menyerahkan sebanyak 1000 unit AHB secara percuma kepada 200 orang pelajar sekolah menengah yang terpilih dari Tingkatan 3 hingga Tingkatan 5 menjadikan jumlah keseluruhan unit yang diberi sebanyak 2000000 unit.

Selain itu, PHB juga telah menganjurkan sesi bual bicara bersam…

VR Gaming at VR Lab

Image
Hey guys! Have a great weekend. Last week I went to VR Lab at Sunway to play VR Games. But first, let me introduce you what is VR gaming. VR stands for Virtual Reality where a person can experience being in a three-dimensional environment and interact with that environment during a game. This is an essential part of the game. This type of interaction is seen in virtual worlds such as Second Life which allows you to socialize with others in a 3D environment. It feels like you are in the video game.



With VR technology, you can bridge the gap between gaming and reality. Whether you're stepping into your favourite game, watching an immersive VR movie, jumping to a destination on the other side of the world, or just spending time with friends in VR, you'll feel like you're really there! Explore a world of gaming like never before, and discover a universe of possibilities.





My Favourite: I absolutely love when I played a game like attacking zombies, you don't know how I feel l…

Surviving the 2017 Local Fashion Industry

Image
As 2017 enters its second month, those in business cannot help but lament about how the year would be a challenging one for business survival. The clothing industry is said to be among the sectors affected. Competition is stiff, with new brands flooding the market following ease of access to raw materials from China and Vietnam. To survive, many major players have diverged into other industries such as food and cosmetics. Some though, have decided to look deeper within the clothing industry to see where the money was really at, and found it to be in modest fashion. According to the State of the Global Islamic Economy Report 2015-2016, Muslim consumers spend about USD230 billion a year on clothes and the figure is expected to increase to USD327 billion by 2019. Therefore it is little wonder that designer brands such as Dolce & Gabbana, H&M, Uniqlo, DKNY, Oscar de la Renta, Tommy Hilfiger and Mango are jumping onto the bandwagon to cater to modest fashion enthusiasts and giving…

Eat to Live, Don't Live to Eat

Image
"Do you eat to live or live to eat?" This is a phrase that has been discussed time an again. Most will say they eat to live, but there also those who live to eat. Some will start thinking what to eat for breakfast as soon as they wake up,after breakfast they ponder on what to have for lunch, then what's for tea,dinner and after that what's for supper before calling it a day. Among Malaysians over eating often happens during the early month when the wallet is full where they can afford sumptuous meals, dine at fine restaurants and hotels. The problem is compounded further when homes are located nearby eateries that operate up to late night. So the temptation to eat is always there beyond the regular meals.
FOOD AT YOUR FINGERTIPS
When looking for something tasty to savour, don't have to go far, just ask the colleague or friends who will further tempt you with a list of offerings - nasi lemak, rojak, mee mamak, laksa penang, cendol, roti canai and the list goes o…

Resepi Mudah Ayam Cheese Buttermilk

Image
Hari ini anak dara nak ajar cara yang simple untuk masak ayam cheese buttermilk hehe, masak sambil tangkap gambar for blogging okay. Senang je cara nak masak ni, tambah-tambah lagi, cepat dan ringkas sangat. Let's do it!


Bahan-bahan utama yang diperlukan ialah ayam, butter, susu full cream, keju. Bahan-bahan sebagai penaik rasa macam biasa  bawang merah, bawang putih, cili padi, serbuk lada hitam, garam, gula dan air limau nipis. Untuk bahan-bahan perasa ni korang boleh tentukan sendiri dan pepandai lah hahahha. Air limau nipis tu nak bagi dia rasa masam-masam so takde lah engkau muak sangat sebab penuh susu dengan keju. Aku tak sarankan sangat bawang merah ni, aku suka bawang putih aka garlic gitu. Cili padi pulak nak bagi masakan ni pedas-pedas, cukup 5 ulas cili padi je takmau pedas sangat. Ada orang letak daun kari weh tapi sebabkan dalam peti ais rumah aku tak ada so guna apa yang ada je.



Okay gambar-gambar ni aku dah gabungkan menjadi satu gambar so mudah untuk korang rujuk.…

Looking and feeling young with Swissvita

Image
I am so excited after receiving a skincare product which is Swissvita, I have found that Swissvita is a brand focusing on aesthetic medicine. Have you known about this product? If you never tried, let me introduce you about this skincare. So I received 3 products in the same brand which is 1) Micrite 3D All Use Whitening Serum, 2) Mandelic Acid Perfect Ratio Complex Serum and 3) Micrite 3D All Use Anti-Spot Serum respectively.




Swissvita Perfect Ratio Complex Mandelic Acid Serum BenefitsThis serum is targeted to solve 3 skin problems which is large pores, excessive sebum secretion and excessive dead skin cells. Meanwhile, the acid is mild enough to skin that it won't cause irritation an it has a very light and watery texture. I have used this mandelic acid for a week and I love it soo much! For your information, I used it before I put my make up on, this serum helps my make up to stay fresh, oil-control and most important, my make doesn't look cakey! I bring this serum everywher…

5 Tips Fesyen Bagi Berbadan Gempal Untuk Nampak Kurus

Image
Bagi mereka yang berbadan besar, montel aka chubby ni bolehlah ikut tips berpakaian bagi nampak kurus. Aku saja je nak kongsi macam mana cara berpakaian dengan betul supaya nampak effect slim! Plus, aku rasa orang acah-acah gemuk tapi kurus pun boleh la cuba tips ni. Actually pakaian kita sangat memainkan peranan yang penting dalam kehidupan seharian.

1) Black is sexy
I mean not just black jelah tapi baju yang berwarna gelap tu boleh bagi effect kurus tau. Ada pendapat mengatakan pakaian berwarna hitam memberi ilusi kurus. Warna gelap boleh menyembunyikan bentuk tubuh atau punggung yang besar. Ya. Tepat sekali. Namun, jangan menghadkan diri korang untuk memakai pakaian berwarna hitam sahaja. Sebaliknya cuba warna-warna gelap yang lain seperti ungu gelap, merah hati atau biru gelap.

2) Pilih fabrik material chiffon bukan spandex
Hindari diri korang dari mengenakan fabrik yang melekat di tubuh seperti spandex. Spandex atau lycra lah material dia ketat tu. Pilih fabrik yang selesa yang bol…

Monsta Cafe Johor Bahru

Image
It was a sunny day I went out with my cousins, so we had a meal at Monsta Cafe. My cousin said dia pernah makan dekat sini so let's try.

The view outside of the cafe is super nice.



The view in the cafe, boleh makan dekat dalam (air conditioner) dan juga lepak santai dekat luar (terlupa nak ambil gambar dekat luar) dekat luar ada sofa.



Deep Fried Chicken Wings, Strawberry Milkshake and Caramel Latte. I like the hot beverage, Latte dia taste so good pahit pahit sedap bukan pahit kelat.

I ordered Chicken Teriyaki Fried Rice with Strawberry Milkshake. The milkshake tasted so refreshing while the fried rice, I actually could not finished it sebab banyak sangat satu pinggan besar. Yeah the fried rice nice lah tapi aku rasa sepupu aku punya seafood fried rice lagi sedap haha.



Address:
157, Jalan Bestari 1/5, Taman Nusa Bestari, 81300 Skudai, Johor, Malaysia

Telephone: +60 7-556 7128

Hours:
Mon - Sunday10AM–10PM

7 Styles Bridal Hijab Tutorial

Image
Dalam video ini ada 7 cara mudah gaya tudung bagi pengantin. Pakai bersama veil juga. Yang penting semua gaya-gaya di atas labuh menepati syarak. I choose number 4 hahhaha