Monsta Cafe Johor Bahru

It was a sunny day I went out with my cousins, so we had a meal at Monsta Cafe. My cousin said dia pernah makan dekat sini so let's try.

The view outside of the cafe is super nice.



The view in the cafe, boleh makan dekat dalam (air conditioner) dan juga lepak santai dekat luar (terlupa nak ambil gambar dekat luar) dekat luar ada sofa.



Deep Fried Chicken Wings, Strawberry Milkshake and Caramel Latte. I like the hot beverage, Latte dia taste so good pahit pahit sedap bukan pahit kelat.

I ordered Chicken Teriyaki Fried Rice with Strawberry Milkshake. The milkshake tasted so refreshing while the fried rice, I actually could not finished it sebab banyak sangat satu pinggan besar. Yeah the fried rice nice lah tapi aku rasa sepupu aku punya seafood fried rice lagi sedap haha.



Address:
157, Jalan Bestari 1/5, Taman Nusa Bestari, 81300 Skudai, Johor, Malaysia

Telephone: +60 7-556 7128

Hours:
Mon - Sunday 10AM–10PM

Comments

  1. boleh tahu gambar diambil menggunakan phone jenis apa?

    and how about the price range? affordable or expensive?

    thankyou in advance.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar diambil menggunakan iPhone 5s + VscoCam Filters.
      The price is quite expensive harga macam Secret Recipe.

      Delete
  2. Interior kafe ni menarik jugak! nak pergi tapi jauh :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts

A Mexican Culinary Adventure at Fresca Mexican Kitchen & Bar

Looking and feeling young with Swissvita

Helipad, Heli Lounge Bar KL

5 Tips Fesyen Bagi Berbadan Gempal Untuk Nampak Kurus

PHB lancar Kempen Menabung Sambil Melabur tingkat kesedaran mengenai Amanah Hartanah Bumiputera

Misi kurus 28 hari dengan detox teh hijau STEA

Nano Hair Treatment at Hair Color Expert from RM68