H E L L O !

My name is Lala. Lala Rahim. Born on August 29th, 1994. It has been 9 years in blogging based in Malaysia. I currently work as Assistant Producer at Bernama News Channel on astro502. Follow me:-

CLICK TO VIEW MY FULL PROFILE

For blogger paid review and event coverage kindly reach me at lalarahim@hotmail.comH E L L O !

My name is Lala. Lala Rahim. Born on August 29th, 1994. It has been 9 years in blogging based in Malaysia. I currently work as Assistant Producer at Bernama News Channel on astro 502. Follow me:-

CLICK TO VIEW MY FULL PROFILE

For blogger paid review and event coverage kindly reach me at lalarahim@hotmail.com

Hearty Produk Kesihatan Premium untuk Jantung

by - March 19, 2017
MENYEDARI bahawa penyakit jantung merupakan satu daripada “silent killer” dalam kalangan lelaki dan wanita di seluruh dunia, ramai pengguna kini sudah mula mencuba mencari alternatif untuk menjaga dan mengawal gaya hidup dengan cara yang lebih sihat. Alternatif tersebut turut merangkumi bagaimana seseorang pengguna itu menitik beratkan pola dan corak pengambilan makanan pada setiap hari bagi membantu mengekalkan kesihatan dalaman.

Pharmasa Nutrition Sdn. Bhd tampil dengan Jus Hearty sebagai salah satu produk makanan tambahan yang terbaik buat mereka yang menitik beratkan kesihatan dalaman terutama jantung.Menurut pengasas Jus Hearty, Tuan Azrul Hisham Tuan Llah, inisiatif produk ini dihasilkan adalah bagi memberi kemudahan buat para pengguna yang prihatin dengan kesihatan jantung masing-masing menerusi amalan pemakanan yang menggunakan bahan semula jadi sebagaimana yang diamalkan secara tradisional oleh orang terdahulu.
Manfaat Jus Hearty

 • Menormalkan paras kolestrol
 • Melancarkan peredaran di dalam saluran darah
 • Memberikan tenaga dan kesegaran
 • Melegakan sakit dada
 • Mengurangkan kandungan gula di dalam tubuh
 • Melancarkan proses penghadaman
 • Membuang angin dari dalam badan
 • Mengurangkan batuk dan sakit tekak
 • Melegakan sakit kepala dan badan

Sebagai Makanan Tambahan Lulusan KKM

Dihasilkan dengan menggunakan bahan-bahan terpilih dan terbaik, kandungan Jus Hearty iaitu sejenis cecair minuman botani madu dengan campuran bawang putih dan delima ini diyakini mampu membantu pengguna meningkatkan tahap kesihatan jantung masing-masing menerusi manfaat dan segala kebaikan yang terdapat dalam bahan semulajadi tersebut. Jus Hearty juga turut mengandungi bahan istimewa lain iaitu halia, cuka epal dan lemon yang diformulasikan secara tradisi untuk memantapkan lagi manfaat dan kelebihan minuman tambahan ini menjadikan ia sebagai satu produk kesihatan yang premium dan berkualiti tinggi.


Bahan-bahan asas yang dinyatakan di atas telah digunakan secara tradisional sejak dahulu lagi untuk pelbagai kegunaan bagi tubuh badan manusia dan ia terbukti memberi kesan yang baik sesuai dengan amalan yang berterusan.

Perbezaan Hearty dengan Produk Lain

Kalau ikutkan produk lain yang juga merupakan produk kesihatan sebagai makanan tambahan, difahamkan bahawa terdapat 6 bahan common seperti madu, delima, epal, halia dan sebagainya yang terkandung dalam kebanyakan produk kesihatan. Perbezaan Hearty ialah campuran bahan-bahan tersebut mengikut dos setiap bahan dengan tepat. 

Cadangan pengambilan Jus Hearty

Dua kali sehari iaitu 20 ml malam dan 20 ml sebelum anda menikmati sarapan pagi. Amalkan minum air dengan secukupnya.

Harga

Harga promosi (pengenalan) sehingga 31 Mac : RM80 – 500 ml
Harga asal: RM100 (Semenanjung Malaysia) dan RM110 (Sabah/Sarawak).Untuk sebarang maklumat lanjut dan pertanyaan menerusi perkhidmatan Whatsapp, taip ADMIN-SALES dan hantarkan ke +6 011 2100 7919.
Ejen-ejen untuk produk Jus Hearty kini berada di beberapa lokasi setiap negeri.

About The Author

Malaysia Blogger. Assistant Producer at Bernama News Channel. Bachelor's Degree holder in Communication, Universiti Putra Malaysia.

You May Also Like

3 comments

 1. wah, menarik... memang orang sekarang ni lebih tinggi risiko dapat penyakit degeneratif macam ni kan...

  ReplyDelete
 2. ramai org muda pun sakit jantung skrg

  ReplyDelete