H e l l o!

I'm Lala Rahim. Blogger based in Malaysia. Just a girl who never stopped to appreciate the beauty above me.

View my complete profile


For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com


H e l l o!

I'm Lala Rahim. Blogger based in Malaysia. Just a girl who never stopped to appreciate the beauty above me.

View my complete profile

For advertising, collaboration, sponsorship, event coverage, product review etc, kindly reach me at lalarahim@hotmail.com

Wishlist saya dari ShopBack

by - March 06, 2017
Sempena ulang tahun Shopback Malaysia yang ke-2, pada tarikh 22 Febuari, saya nak rebut peluang untuk menang hadiah untuk harijadi saya. Jadi, saya nak sertakan beberapa "Birthday Wishlist" saya dalam entri ini dimana kesemua wishlist tersebut adalah berpandukan peniaga-peniaga yang berkolaborasi dengan ShopBack. Berikut merupakan birthday wishlist saya.

Wishlist #1 | Shoes From Christy NG


OMG nak sangat kasut custom made dari Christy NG. Ni yang lala pilih.

Total harga ialah RM614.80, namun jika menggunakan ShopBack, saya akan dapat 8% cashback daripada ShopBack iaitu dapat rebat sebanyak RM49.18 daripada harga RM614.80


Wishlist #2 | Fujifilm Instax Mini Kamera

Cashback sebanyak 1.5%. Jadi saya akan dapat RM9.16 rebat.



Wishlist #3 | Set berus mekap Zoeva dari Sephora

Dengan cashback sebanyak 8%, saya akan dapat rebat sebanyak RM39.50 daripada jumlah RM494.00 beli dari Sephora.my

Wishlist #4 | Jam Tangan Elle dari Zalora

ShopBack menawarkan 9% cashback pembelian dari Zalora. Oleh itu, saya akan dapat rebat sebanyak RM48.52 cashback daripada harga jam tersebut RM539.10



Wishlist #5 | Domain URL dari GoDaddy

Selain daripada pakaian, aksesori, kosmetik semua tu, kita juga boleh membeli domain url tau dekat ShopBack, jadi, terdapat macam-macam pilihan untuk membeli belah. Saya mahukan domain sendiri yang berharga RM457.39 untuk 10 tahun! ShopBack menawarkan cashback sebanyak 8% jadi saya akan dapat rebat sebanyak RM29.27.


Wishlist #6 | Beg Tangan dari Bonia

Pembelian handbag bernilai RM599.40 daripada Bonia akan dapat sebanyak RM35.96 cashback daripada ShopBack. Bestkan shopping menggunakan ShopBack!


Okay, itu sahaja birthday wishlist saya, barang-barang yang saya mahukan semua ada dalam www.shopback.my tinggal pilih saja, lepastu boleh dapat rebat semula.


Apa itu ShopBack?

Sebelum itu, korang tahu tak pasal ShopBack yang sekarang tengah semakin popular di rangkaian online media? Mendengar sahaja nama "ShopBack" ia bermaksud "Belanja Kembali" Ok bolehlah.. Shopback merupakan sebuah laman sesawang yang menawarkan perbelanjaan di atas talian atau online shopping. Terdapat lebih daripada 1300 e-pruncit global yang menjadi , jadi lebih banyak e-peruncit global, lebih banyak lagi pilihan kita untuk membeli-belah termasuklah pakaian, perkakas rumah, gajet, restoran, hotel, am dan etc.


Berbelanja Sambil Menabung

Tak mustahil dengan berbelanja, korang juga boleh menabung tau! ShopBack menawarkan korang dalam bentuk wang, diskaun dan juga promosi. Kira macam kalau korang membeli sesuatu barangan dalam Shopback, korang akan dapat "Cashback" mengikut peratus yang ditawarkan oleh Shopback, berbaloi bukan?

Pendaftaran adalah percuma malah dapatkan RM5 jika korang sign up disini.

About The Author

Malaysia Blogger. Assistant Producer at Bernama News Channel. Bachelor's Degree holder in Communication, Universiti Putra Malaysia.

You May Also Like

4 comments

  1. Salam perkenalan Lala 😍..
    I love your blog.. Bila baca release my stress..

    LZ ada daftar dgn Shopback tapi asyik lupa bila membeli di Zalora or Lazada. Rugi sebab x dpt manfaat rebate dari Shopback 😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello LZ, how nice you are hehe.. thnk you.

      Alaa.. ruginya tak guna shopback masa ber-shopping!

      Delete
  2. Iday pon ada join hehe

    All the best Lala! :)

    Btw, Lazada pon ada blogger contest, boleh check sini :http://www.lazada.com.my/blogger-contest/

    ReplyDelete