H E L L O !

My name is Lala. Lala Rahim. Born on August 29th, 1994. It has been 9 years in blogging based in Malaysia. I currently work as Assistant Producer at Bernama News Channel on astro502. Follow me:-

CLICK TO VIEW MY FULL PROFILE

For blogger paid review and event coverage kindly reach me at lalarahim@hotmail.com



H E L L O !

My name is Lala. Lala Rahim. Born on August 29th, 1994. It has been 9 years in blogging based in Malaysia. I currently work as Assistant Producer at Bernama News Channel on astro 502. Follow me:-

CLICK TO VIEW MY FULL PROFILE

For blogger paid review and event coverage kindly reach me at lalarahim@hotmail.com

Hati-hati dengan produk tiruan Meso White

by - April 05, 2017
Ramai wanita mendambakan kecantikan malah sanggup berhabisan duit untuk membeli produk-produk kecantikan tak kira sama ada belian secara online mahupun offline (beauty outlet stores). Namun apa yang membahayakan adalah apabila ada di antara kita yang tersilap membeli produk tiruan! Kerana mahukan harga yang murah, akhirnya terbeli produk tiruan yang dijual dan dikeluarkan oleh pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab dari luar negara. Hal ini menyebabkan kulit mereka menjadi lebih teruk instead of nak jadi cantik namun terbeli barangan tiruan menyebabkan keradangan pada kulit.



Oleh itu, dalam entri kali ini saya nak inform dekat anda semua mengenai produk tiruan dalam barangan kecantikan terutamanya produk MESO WHITE yang dikeluarkan oleh DERMEDICS. Sebab hari itu saya ada pergi opening Dermedics dekat USJ Taipan, so saya dapat tengok lah perbandingan antara produk original dengan produk tiruan. Saya akan reveal dan bandingkan yang mana satu original dan mana satu produk tiruan. Serious beb, kalau anda tak tahu memang anda boleh kena tipu.






Saranan saya kalau nak beli produk-produk kecantikan, seeloknya beli di laman web rasmi mereka, elakkan belian di dalam media-media sosial yang menawarkan harga yang sangat rendah contoh belian di Facebook, Instagram dan etc please elakkan. Takpun, anda boleh membuat rawatan kecantikan terus di pusat kecantikan Dermedics. Klik link dibawah "Informasi"


Informasi

http://www.dermedics.com.my/about-dermedics

Nanti akan ada satu lagi entri di mana saya akan buat review selepas membuat rawatan kecantikan di Dermedics so stay tuned!

About The Author

Malaysia Blogger. Assistant Producer at Bernama News Channel. Bachelor's Degree holder in Communication, Universiti Putra Malaysia.

You May Also Like

2 comments

  1. bahaya kalau tersalah beli yang tiruan ni nanti rosak kulit

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah kan.. takut gila nak beli produk kecantikan dari agen entah dari mana

      Delete