H E L L O !

My name is Lala. Lala Rahim. Born on August 29th, 1994. It has been 9 years in blogging based in Malaysia. I currently work as Assistant Producer at Bernama News Channel on astro502. Follow me:-

CLICK TO VIEW MY FULL PROFILE

For blogger paid review and event coverage kindly reach me at lalarahim@hotmail.com



H E L L O !

My name is Lala. Lala Rahim. Born on August 29th, 1994. It has been 9 years in blogging based in Malaysia. I currently work as Assistant Producer at Bernama News Channel on astro 502. Follow me:-

CLICK TO VIEW MY FULL PROFILE

For blogger paid review and event coverage kindly reach me at lalarahim@hotmail.com

Bausch + Lomb Lacelle Jewel and Lacelle Diamond

by - July 08, 2017

I am so excited bila dapat pakai lens dari Bausch + Lomb. Kalau macam Lala sendiri suka Dolly and Sweety Look so contact lens ni memang sesuai untuk Lala sebab dia mempunyai corak permata unik. Selain itu, Lacelle Diamond Daily dan Lacelle Jewel adalah pilihan yang sangat tepat untuk memakai kanta lekap bagi fashionista.


Rekabentuk: Lens ini sangat nipis memang comfortable saya rasa macam tak pakai apa-apa tau, ketebalan dia cuma 0.078mm dan kandungan air 38%. Ok kalau korang nak tahu semakin kurang kandungan air semakin selesa! Perhatian ya semua ramai yang salah anggap benda ni.


Ada nampak tak kotak pink dan biru? Yang kotak warna pink tu ialah Lacelle Jewel saya dapat warna hitam, dia ada 7 warna. Kalau Lacelle Diamond Daily pulak saya dapat warna biru. Ada 3 warna, pakai harian punya. Dalam satu kotak ada 10 pasang lens. Saya akan pakai masa saya pergi event seharian. Saya tak perlu susah payah bersihkan ke apa, pakai buang je.

Harga:
1) Lacelle Jewel: RM68 sekotak untuk 2 keping
2) Lacelle Diamond Daily: RM42 sekotak untuk 10 keping / RM110 sekotak untuk 30 keping

About The Author

Malaysia Blogger. Assistant Producer at Bernama News Channel. Bachelor's Degree holder in Communication, Universiti Putra Malaysia.

You May Also Like

1 comments