Posts

Showing posts from October, 2017

Hoopoe Malaysian Skincare Product Review

Image
Hoopoe, skincare and beyond! Untuk pengetahuan anda, produk kecantikan ini ialah buatan Malaysia, natural dan selamat digunakan tidak mengandungi kimia yang berbahaya seperti alkohol dan paraben. Setanding produk antarabangsa tau. Bukan sahaja kandungan natural yang terkandung dalam produk ini malah packaging produk ni pun nampak eksklusif bukan packaging biasa-biasa tu. Besides, the product is quite expensive but it is worth to buy because of their high quality.
Jadi dalam entri kali ini saya akan review 3 produk Hoopoe iaitu masker, pelembap dan bb cream. Seperti sedia maklum, ketiga-tiga produk ini sesuai bagi wajah jenis kering macam saya.

CALMING MASK Setiap hari Ahad, rutin saya ialah memakai masker. Jadi saya memilih Hoopoe Calming Mask untuk merawat wajah saya setiap minggu. Calming mask ini terus letak je kat muka dengan mudah tak perlu sapu. Selepas mencuci muka pakai facial mask selama 15 minit sampai kering. Gambar di bawah adalah wajah saya selepas memakai calming mask h…