H E L L O !
Adilla Abdul or better known as Lala, 25 years old. I have been active in blogging since April 2009 so it is about 9 years being a content writer. I am a lifestyle blogger based in Malaysia which this blog consist of beauty, fashion, health and fitness, eateries and restaurants, travel and places, product reviews and also education using both Bahasa Melayu and English.
CLICK TO VIEW MY FULL PROFILE

For blogger paid review and event coverage kindly reach me at nuruladillarahim@gmail.com



H E L L O !
Adilla Abdul or better known as Lala, 25 years old. I have been active in blogging since April 2009 so it is about 9 years being a content writer. I am a lifestyle blogger based in Malaysia which this blog consist of beauty, fashion, health and fitness, eateries and restaurants, travel and places, product reviews and also education using both Bahasa Melayu and English.

CLICK TO VIEW MY FULL PROFILE

For blogger paid review and event coverage kindly reach me at nuruladillarahim@gmail.com

Laungan merdeka sebanyak tujuh kali pada 30 Nov 2011 bertempat di SMK Rawang depan dewan peperiksaan. So aku pun melangkah keluar dengan penuh bergaya. Lagak memandang orang yang belum habis SPM. Hahah, jangan jealous babe budak2 pure science semua honeymoon esok dekat rumah. You can only glance at us.


This is my last picture wearing a uniform school. Aww :(

Tidur, Tengok TV, Twitter.
Semuanya bermula dengan huruf T :) Masa yang dinantikan sudah menjelma. Makan, minum, melantak, menonggeng.. Ikut suka korang lah kan. Yang aku tahu, i have a date with my boyfriend okay tomorrow.. Hehe. Sudah remaja lah baru bule serius kan dalam relationship. But i wont said that i am mature enuff. Nope, im still need to learn about the new life after school. Keyh the next day i have to work about a month. Okay im still asking myself, aku dah habis SPM kew?? biar betul. Hahah.. habis sekolah habis berkawan ar. Dah ta jumpa daa kawan2 sekolah lagi. I want to make a new life with my boyfriend, making a new friends and evaweeting new.. :D
Mari kita lihat ada apa.. masa ney tengah study addmath. 5 subject to go.. Cake and Netbook dan Handphone cikai! (Phone aku yang sony ericson tuh dah rosak ar..)

Meja makan yang dekat dapur tuh sudah menjadi meja study aku officially. Mak aku pun da bising, tapi lama-lama tuh macam biasa pulak.. Soo kalau makan dekat mana eh? Haha, the answer is ruang tamu lah. I am successfully dominate it all. =.="