About Me

Applique

Adilla Abdul or better known as Lala, 25 years old. I have been active in blogging since April 2009.


Kebaya Pario Sulam Ekslusif dari ByHisDaisy

Saturday, April 20, 2019
Hi you all, raya dah nak dekat, nak dapatkan kebaya pario yang cantik dan berkualiti tinggi tak? Saya pun dah ada satu jenis kebaya dari ByHisDaisy. By His Daisy merupakan Kebaya Pario Specialist yang menyediakan kebaya sulam yang moden dan ekslusif dengan harga mampu milik. Kebaya yang saya pakai ini adalah Kebaya Sulam BHD Seera. Size S.

 Let's makes Kebaya great again!

"Self confidence is the best outfit, so wear something that raise your confidence."

Unboxing Video


Kebaya Sulam dan Kutu Bayu

ByHisDaisy ada dua jenis kebaya, iaitu Kebaya dan Kutu Baru. Variasi warna yang ditawarkan pula terdiri daripada warna terang sehingga pastel. Selain kebaya, Byhisdaisy turut menawarkan kain pario pelbagai corak dan warna untuk dipadankan bersama kebaya. Wanita yang bersaiz kecil hinggalah yang berbadan besar juga tidak perlu bimbang kerana variasi saiz yang ditawarkan adalah dari XS sehingga XXL.

Walaupun tampil dengan kain kapas premium dan sulaman tebuk, kebaya Byhisdaisy berharga antara RM99 sehingga RM119 sahaja, manakala pario songket pula berharga RM95. Namun begitu, harganya kadang-kala ada promosi ya, sekarang ni tengah promosi raya!

Sesuai Untuk Para Muslimah

Kebiasaannya kalau kita dengar kebaya pario ni sesuai untuk gadis-gadis yang tidak bertudung kerana potongan kebaya biasanya betul-betul mengikut potongan badan, agak ketat dan material kainnya juga jarang, namun begitu hanya kebaya dari ByHisDaisy yang menyediakan kebaya sesuai untuk dikenakan oleh para muslimah. Kualiti kainnya tebal, tidak jarang dan potongannya tidak ketat, sangat manis dikenakan dengan tudung.

Cara nak beli Kebaya By His Daisy

Ada 4 cara kalau nak beli, First, you all boleh visit laman web mereka di www.byhisdaisy.com.my Di laman web mereka ada pelbagai warna yang korang boleh pilih dan padankan. Tapi sekiranya tak berapa mahir nak menggunakan website boleh sahaja menggunakan cara ini:-
2) Order from BYHISDAISY #bhdapprentice
3) BHD HQ at +60196061751 (whatsapp)
4) Walk-in to BYHISDAISY Showroom [Byhisdaisy HQ, Alam Damai, Cheras]

5 comments:

Powered by Blogger.